Grav accident rutier pe DN 3B, în localitatea Gâldău, soldat cu decesul unei persoane

Grav accident rutier pe DN 3B, în localitatea Gâldău, soldat cu decesul unei persoane. FOTO: ISU Călărași

Un bărbat și-a pierdut viața duminică, 23 aprilie, după ce a fost lovit de o motocicletă pe care se aflau două persoane, pe DN 3B, în localitatea Gâldău.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Gărzii de intervenție Borcea, a intervenit duminică, 23 aprilie, pe raza localității Gâldău, la un accident rutier grav, soldat cu decesul unui pieton, bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani. La evenimentul rutier s-a deplasat, de asemenea, și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul accidentat prezenta leziuni severe, incompatibile cu viața. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana lovită de motocicletă”, au precizat reprezentanții ISU Călărași.

De asemenea, aceștia au mai transmis că pe motocicletă se aflau  o femeie de 25 ani, care prezenta suspiciune fractură membru superior stâng și excoriații, și un bărbat de 26 ani, cu excoriații la piramida nazală. Cei doi au fost asistați medical la fața locului, iar apoi au fost transportați la UPU Călărași.

Polițiștii Serviciului Rutier urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*