Incendiu la Școala Generală din localitatea Vlad Țepeș. Focul a afectat laboratorul de informatică

Incendiu la școala din Vlad Țepeș. FOTO ISU Călărași

Un incendiu a izbucnit în data de 23 martie, la școala generală din localitatea Vlad Țepeș, iar focul a afectat laboratorul de informatică.

Pompierii militari au fost solicitaţi in această dimineață, în jurul orei 6,15 să intervină la un incendiu produs intr-o sală de curs a școlii din localitatea Vlad Țepeș.

S-au deplasat rapid la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a produs la nivelul unei singure săli de clasă – laborator de informatică. Au fost afectate de incendiu stații de lucru și Imprimante.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu degajare de fum dens.

S-au verificat celelalte instalaţii electrice și elementele de la nivelul podului imobilului.

Cauza probabilă a incendiului pare să fi fost de natură electrică – efect termic al curentului electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*