Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la manifestările organizate organizate în municipiul Călărași cu prilejul ”Zilei Unirii Principatelor Române”

Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la manifestările de Ziua Unirii. FOTO Jandarmeria Călărași

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași va asigura ordinea publică în timpul manifestărilor organizate cu ocazia ”Zilei Unirii Principatelor Române”, începând cu ora 17.00.

Astfel, în cadrul evenimentului se va desfășura “retragerea cu torțe” pe itinerariul de deplasare: Monumentul Eroilor Revoluției de la Piața Orizont – Bd. București – platoul pietonal din fața Prefecturii Călărași, unde va avea loc “Hora Unirii”.

Jandarmii vor acționa pentru a asigura siguranța participanților în zona evenimentelor și vor lua măsurile necesare pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală și contravențională.

Pentru buna desfășurare a activităților Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste manifestări:

  • să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine;
  • să adopte un comportament civilizat;
  • să nu se implice în conflicte de orice natură;
  • să supravegheze cu atenție copiii;
  • dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*