Jandarmii călărășeni asigură măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele din acest weekend  

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu

La sfârșitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași, la mai multe evenimente  religioase, cultural-artistice și sportive.

Este vorba de:

– Procesiunea cu Icoana Maicii Domnului cu Pruncul, făcătoare de minuni de la Mânăstirea Sucevița din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților spre închinarea și binecuvântarea credincioșilor, eveniment organizat în data de 2 septembrie, în municipiul Călărași;

– ,,Zilele orașului Budești”, în perioada 3-4 septembrie;

– meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Înainte Modelu și  CS Gloria Băneasa,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a II-a,  programat în ziua de vineri, 2 septembrie, pe stadionul „Vasile Enache”;

– meciul de fotbal dintre echipele ASFC Agricola Borcea – ACS Recolta Gheorghe Doja,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a II-a,  programat în ziua de sâmbătă, 3 septembrie, pe stadionul din localitatea Borcea.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste evenimente, dar și celorlalți cetățeni, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*