Jandarmii călărășeni, la datorie de Crăciun

Jandarmii din Călărași, la datorie. FOTO Jandarmeria Călărași

În perioada 23-27 decembrie 2023, jandarmii călărășeni se vor afla în misiuni specifice, alături de celelalte instituții cu atribuții pentru asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice, în toată zona de responsabilitate teritorială.

Astfel, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași a dispus intensificarea măsurilor și suplimentarea efectivelor pentru menținerea măsurilor de ordine, precum și pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor.

“Jandarmii vor fi prezenți atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în zonele și pe arterele intens circulate , în zonele aglomerate, precum și în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Totodată, pe parcursul acestor zile vom acționa pentru prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional, prin monitorizarea respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Pentru a vă bucura în siguranță de această minivacanță, vă recomandăm să nu folosiți materiale de pirotehnie, deoarece acestea pot afecta sănătatea dumneavoastră și pe a celor din jur, să evitați implicarea în conflicte și acțiuni de natura să tulbure liniștea publică și să acordați o atenție suplimentară copiilor, cât și modului de păstrare a bunurilor personale” – Jandarmeria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*