Jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele din acest weekend

Măsuri de ordine și siguranță publică, asigurate de jandarmii călărășeni

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri, în perioada 08 – 11 octombrie, pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași,   la mai multe evenimente religioase și sportive.

Este vorba de slujba de sfințire oficiată de către Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și  Călărașilor, la Parohia cu hramul ,, Sfântul Gheorghe” Șoldanu din cadrul Protopopiatului Oltenița; meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și S.C. F.C. Voluntari S.A. 2 din cadrul Ligii a III-a, seria a III-a, etapa a VII-a,  programat în ziua de sâmbătă, 9 octombrie, pe stadionul municipal din Oltenița; meciul de fotbal dintre echipele A.S.F.C. Agricola Borcea și C.S. Popești Leordeni din cadrul Ligii a III-a, seria a III-a, etapa a VII-a,  programat în ziua de sâmbătă, 9 octombrie, pe stadionul comunal din localitatea Borcea.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și respectarea regulilor de igienă individuală pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Totodată, pentru evitarea situațiilor neplăcute, jandarmii călărășeni recomandă participanților la aceste evenimente să manifeste răbdare și înțelegere față de măsurile luate de organizatori în actualul context epidemiologic și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*