Județul Călărași rămâne sub incidența Codului Galben de Ceață

Cod Galben de ceață în județul Călărași FOTO Adrian Boioglu
Cod Galben de ceață în județul Călărași FOTO Adrian Boioglu

Administrația Națioanlă de Meteorologie a emis un Cod Galben care acoperă mai multe județe ale țării, printre care și Călărași.

Conform specialiștilor ANM, Călărașiul este afectat de ceață încă de noaptea trecută, de la ora 00.30. Fenomenul meteo va afecta județul până după orele prânzului.

Ceața va determina reducerea vizibilității sub 200 metri și, izolat, sub 50 metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*