Muzeul Municipal Călărași găzduiește ateliere de film și dezvoltare personală pentru adolescenți în cadrul Programului „Limite de Cadru”

Muzeul Municipal Calarasi
Muzeul Municipal Calarasi

Muzeul Municipal Călărași se transformă, în perioadele 25 – 27 și 28 – 30 august, într-un mediu creativ de învățare pentru adolescenții din municipiu. Sub titulatura „Limite de Cadru”, șase ateliere captivante de film și dezvoltare personală sunt oferite tinerilor curioși să exploreze tainele mediului cinematografic.

În cadrul acestor ateliere, 60 de adolescenți vor avea oportunitatea de a-și exersa imaginația și creativitatea, de a analiza diverse secvențe cinematografice și de a crea propriile filme, inspirate din propriile idei, povești și emoții. Conducătorii acestor ateliere sunt o echipă de profesioniști remarcabili din industria cinematografică: Andreea Lăcătuș (regizoare, manager cultural), Simona Constantin (regizoare, curatoare), Alexandru Lungu (regizor, monteur), și Catinca Dorobanțu Mereuță (producătoare, actriță), toți cu experiență bogată în educarea tinerilor în domeniul audiovizual.

Programul zilnic se va desfășura între orele 10.00 – 13.00 și 14.00 – 17.00, oferind adolescenților posibilitatea de a explora în profunzime arta cinematografică și de a dezvolta abilități personale valoroase. Participarea la aceste ateliere este complet gratuită și deschisă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.

Atelierele „Limite de Cadru” reprezintă un program inovator de dezvoltare personală prin intermediul cinematografiei și artelor conexe, având ca scop nu doar formarea în domeniul filmului, ci și dezvoltarea abilităților interpersonale, învățarea cooperării și crearea unor echipe productive.

Cei interesați de participarea la aceste ateliere pot completa formularul de înscriere disponibil la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFHsR7io9u9nBZL2gucRIlcpPaqt5Uxo0Unq1x6PLHYsxjGw/viewform.

Prin intermediul acestor ateliere, Muzeul Municipal Călărași și Primăria Municipiului Călărași demonstrează angajamentul lor pentru educația tinerilor și pentru dezvoltarea culturală a comunității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*