VIDEO Liderii PSD Călărași au prezentat activitatea depusă în ultima perioadă, cât și investițiile ce sunt în lucru pe raza județului

Coferință de presă susținută de liderii PSD Călărași. FOTO: captura video

Președintele PSD Călărași și președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat joi, 27 aprilie, în conferința săptămânală a partidului, activitatea pe care a avut-o în ultima perioadă, precum și starea actualelor investiții realizate pe raza județului Călărași. El a fost însoțit și de vicepreședintele Consiliului Județean și secretarul organizației județene a PSD, Ion Samoilă, precum și de vicepreședinte al Consiliului Județean și președintele organizației Oltenița, Mihăiță Beștea.

Vasile Iliuță a vorbit despre vizita făcută joi, 27 aprilie, la Palatul Administrativ din municipiul Călărași, aflat în prezent în curs de reabilitare și a anunțat că lucrările au ajuns la jumătate, iar dacă totul merge conform planului, va fi finalizată în proporție de sută la sută până la sfârșitul lunii aprilie 2024. Este vorba de o investiție de 77 de milioane de lei, unde Consiliul Județean a contribuit cu șase milioane, iar restul de 71 de milioane a fost preluat de către Compania Națională de Investiții.

De asemenea, președintele CJ Călărași a amintit și de vizita făcută miercuri, 26 aprilie, la organizarea de șantier pentru modernizarea drumului județean 311 unde a discutat cu constructorul și cu inginerii consiliului județean importanța acestei investiții. Proiectul este finanțat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, cu o valoare de 106.144.113,85 lei.

Vasile Iliuță a vorbit și despre ce se întâmplă la portul turistic din Călărași, zonă în care va fi amenajat și un parc acvatic de distracții. Această investiție va fi un plus pentru dezvoltarea turismului în Călărași, oferind turiștilor și localnicilor o alternativă de distracție și relaxare în timpul verii. E vorba de o investiție a Ministerului Turismului de 1,7 milioane de euro.

„Este vorba de funcțiuni de piscină exterioară, cu piscină interioară, restaurante, parcări, zone cu șezlonguri. E vorba de un aquapark modern, pentru care județul Călărași își dorește să modernizeze zona”, a explicat Vasile Iliuță.  

La rândul lor, Ion Samoilă și Mihăiță Beștea au vorbit despre proiectele de investiții ce se află în desfășurare pe raza județului Călărași, dar și despre acțiunile politice pe care PSD Călărași le-a avut în ultima perioadă, atât la nivelul organizației județene, cât și la cele zonale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*