Locuitorii din satul Gâldău au rămas fără apă

Astăzi – 23 mai 2024, ca urmare a unei avarii survenite la nivelul conductei principale de alimentare cu apă, de pe strada Tudor Vladimirescu din satul Gâldău, comuna Jegălia, județul Călărași, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile consumatorilor din această localitate, în intervalul orar 08.45 – 13.00.

„Ne cerem scuze abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*