Mașină căzută într-un canal de colectare a apei, la Curcani, Călărași. Șoferul avea o alcoolemie de 0.86 la mie

Mașina a plonjat într-un canal, la Curcani. FOTO Marius Dociu
Mașina a plonjat într-un canal, la Curcani. FOTO Marius Dociu

Un bărbat de 40 ani din București s-a ales cu dosar penal după ce a plonjat cu mașina într-un canal de colectare a apelor aflat pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 21.00 a zilei de sâmbătă, 31 octombrie.

Polițiștii spun că bărbatul este din București. El conducea un autoturism marca Volkswagen dinspre capitală spre Oltenița, iar atunci când a intrat într-o curbă periculoasă nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și a zburat în afara drumului. Câteva momente mai târziu el s-a răsturnat cu mașina într-o baltă.

În mașină se aflau 4 persoane, iar două dintre acestea au fost rănite. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii călărășeni și oamenii legii au aflat că acesta avea o alcoolemie de 0,86 la mie. Individul a fost condus la spital unde au fost prelevate două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*