Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii călărășeni la evenimentele sportive organizate în acest weekend

Competițiile sportive din acest weekend, în siguranță sub supravegherea jandarmilor. FOTO IJJ Călărași

Pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor acționa în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea unui climat de siguranță la mai multe evenimente sportive.

Astfel, jandarmii călărășeni vor fi prezenți la:

  1. meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea 2005 Călărași și FC Metaloglobus București, programat în ziua de sâmbătă, 16 octombrie, pe stadionul „Ion Comșa” din municipiul Călărași;
  2. meciul de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu – ACS Recolta Gheorghe Doja, programat în ziua de sâmbătă, 16 octombrie, pe stadionul „Vasile Enache” din comuna Modelu.

„Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță”, au transmis reprezentanții IJJ Călărași.

De asemenea, organizatorii competițiilor au primit următoarele recomandări preventive:

  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situații de pericol;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, jandarmii recomandă participanților la evenimentele sportive să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*