Mesajul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, de Ziua Națională a României

Vasile Iliuță. FOTO Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

“Doar cu emoție și prin emoție putem percepe înțelesul istoric și valoarea acestei zile a unității înfăptuite prin curajul vizionar al înaintașilor noștri.

Sărbătorim, la Călărași și în întreaga țară, o zi națională binecuvântată cu soare și inimi deschise: nimic nu ne poate șterge această bucurie de a fi români și de a fi liberi într-o țară liberă.

La mulți ani, dragi călărășeni!

La mulți ani, dragi români!

La mulți ani, România!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*