Mesajul primarului Marius Dulce cu ocazia aniversării a 426 de ani de la atestarea municipiului Călărași

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. FOTO Facebook oficial Marius Dulce

Primăria Municipiului Călărași îi invită pe toți cetățenii orașului să participe în acest weekend la „Zilele Municipiului”, eveniment ce marchează 426 de ani de atestare documentară a localității.

Cu această ocazie, primarul Marius Dulce, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj către toți locuitorii municipiului:

Dragi prieteni, cetățeni ai municipiului, aniversăm, în acest weekend, 426 de ani de continuitate în acest loc pe care-l iubim și pe care-l denumim acasă. Am bucuria să trăiesc acest eveniment deosebit pentru prima oară din calitatea de primar.

Ne-am fi dorit, desigur, manifestări culturale, artistice și sportive reprezentative pentru urbea noastră, dar, din păcate, vremurile nu țin cu noi. De aceea, împreună cu colegii mei din primărie am pregătit pe parcursul a două zile o serie de evenimente care se vor desfășura respectând măsurile specifice de protecție în actualul context epidemiologic.

Și în acest an, vom organiza ”Nunta de Aur”, eveniment ce va avea loc marți, 21 septembrie și în cadrul căruia vom premia cuplurile cu domiciliul stabil în municipiul nostru care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Am convingerea că celebrarea Zilelor Municipiului, moment de tradiție și excepție în viața și conștiința locuitorilor săi, chiar și în contextul de azi, va spori spiritul de solidaritate al călărășenilor de aici și de pretutindeni precum și mândria de a face parte din această familie.

Vă îndemn să aveți încredere în ziua de mâine, căci numai împreună vom reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne dorim cu toții: modernizarea reală a municipiului Călărași!

În aceste momente de sărbătoare, permiteți-mi să vă urez, din toată inima, să fiți sănătoși și fericiți împreună cu familiile dumneavoastră.

La mulți ani, Călărași!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*