Mirela Tache, nominalizată pentru a candida la funcția de europarlamentar din partea PSD Călărași

Mirela Tache și Vasile Iliuță. FOTO PSD Călărași

Mirela Tache a fost nominalizată pentru a candida la funcția de europarlamentar din partea PSD Călărași.

“O felicit pe Mirela Tache pentru nominalizarea și votul de încredere primit astăzi în Consiliului Politic Județean pentru candidatura la funcția de europarlamentar din partea PSD Călărași!

Ne așteaptă un an electoral intens și știu că mă pot baza deplin pe tenacitatea Mirelei, un membru important al echipei care a demonstrat până acum că poate avea rezultate notabile în plan profesional”, a declarat liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*