Incidente grave în trafic: șoferi beți și conducere fără permis de conducere în ultimele 24 de ore

Polițiștii rutieri călărășeni au înregistrat în ultimele 24 de ore mai multe incidente alarmante, respectivi șoferi imprudenți depistați conducând sub influența alcoolului și chiar fără a poseda permis de conducere.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 03 iulie, în jurul orei 12.30, polițiștii din Budești au oprit un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani. Constatând un comportament agresiv în trafic, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost: o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, bărbatul a fost înregistrat într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, la aproximativ o oră mai târziu, polițiștii din Sărulești au depistat un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a deține permis de conducere. A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Un alt incident a avut loc la data de 03 iulie, în jurul orei 20.15, când polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Grădiștea au oprit, în comuna Grădiștea, un tânăr de 24 de ani. Verificările ulterioare au arătat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În consecință, a fost înregistrat un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, polițiști ai Biroului Rutier Călărași au depistat un bărbat de 37 de ani, din Călărași, care a fost testat pozitiv la cocaină în timp ce conducea pe strada Prelungirea București. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În plus, la data de 03 iulie, polițiștii din Fundulea au fost alertați de un bărbat de 51 de ani cu privire la un incident rutier în care a fost implicat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că unul dintre ei avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,98 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Și în ziua de 04 iulie, incidentele rutiere grave nu s-au oprit. În jurul orei 00.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au oprit un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, care a fost testat pozitiv pentru alcool în aerul expirat. Verificările ulterioare au arătat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Refuzând prelevarea de mostre biologice, bărbatul a fost transportat la spital, iar pe numele său s-a întocmit un dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*