OCPI Călărași anunță că au fost deschise cărțile funciare în comuna Mitreni

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Călărași

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Călărași a anunțat că a înregistrat, gratuit pentru cetățeni, 1.282 de imobile din comuna Mitreni.

„Cele 1.282 de cărți funciare noi, care au vizat o suprafață de 785,70 hectare, au fost deschise ca urmare a finalizării lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor în sectoarele cadastrale 7, 13, 15, 18, 26 și 28”, au precizat reprezentanții OCPI Călărași.

Informații privind Programul național de cadastru și carte funciară 2015 – 2023 pot fi obținute pe site-ul ANCPI, la adresa www.ancpi.ro/pnccf.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*