Patru căprioare, captive într-un canal magistral, salvate în urma unei intervenții a jandarmilor și pompierilor călărășeni

Jandarmi și un echipaj ISU Călărași salvează patru căprioare captive într-un canal magistral. FOTO: IJJ Călărași

Într-o misiune specială desfășurată luni, 29 mai, jandarmii călărășeni, alături de un echipaj ISU Călărași, au intervenit pentru salvarea a patru căprioare captive într-un canal magistral din localitatea Grădiștea. Căprioarele se refugiaseră în apă pentru a scăpa de alte animale periculoase.

Potrivit Jandarmeriei Călălrași, intervenția s-a dovedit a fi extrem de dificilă, însă datorită eforturilor comune și profesionalismului celor implicați, cele patru mamifere au fost eliberate din brațele periculoase ale apei și au fost redirecționate în mediul lor natural.

Jandarmii și echipajul ISU Călărași au acționat rapid și eficient pentru a asigura siguranța căprioarelor. Folosind echipament specializat și tehnică adecvată, aceștia au reușit să îndepărteze cu grijă animalele din apa canalului magistral.

Jandarmi și un echipaj ISU Călărași salvează patru căprioare captive într-un canal magistral. FOTO: IJJ Călărași

După ce au fost salvate, căprioarele s-au bucurat de eliberare, jucându-se cu voioșie în mediul lor natural. Revenirea lor în habitatul natural a fost un moment emoționant, iar eforturile depuse au fost răsplătite de priveliștea fericită a acestor frumoase creaturi alergând liber în sălbăticie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*