Paza Liceului Teoretic Mihai Eminescu din Călărași, asigurată de R&S Guard Security. Serviciile depășesc 50.000 lei

Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Călărași. FOTO LTME
Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Călărași. FOTO LTME

O unitate de învățământ din municipiul Călărași va avea, din semestrul următor, pază privată. Conducerea Liceului Teoretic Mihai Eminescu a achiziționat serviciile, fără licitație, de la o firmă de profil cu sediul în Călărași.

Achiziția directă a fost inițiată pe 27 decembrie. Conducerea unității de învățământ a cerut atunci prestări de servicii de pază de zi, cu personal atestat de organele de poliție.

Compania R&S Guard Security SRL a fost aleasă imediat, iar prețul serviciilor a fost stabilit la 50.952 lei. Compania îi aparține lui Mihai Stroe, fostul director al Direcției pentru Sport a Județului Călărași. Firma a încheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri de peste 4,3 milioane lei și avea declarați 73 angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*