Percheziții DNA la sediul Consiliului Județean Călărași și la spitalele Județean și TBC

Consiliul Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac astăzi zece percheziții la sediul Consiliului Județean Călărași și la spitalele Județean și TBC. Sunt vizate fapte de corupție asociate unor achiziții publice

Procurorii DNA Constanța au descins astăzi la sediul Consiliului Județean Călărași, la Spitalul Județean de Urgență Călărași, la Spitalul TBC Călărași la sediul DGASPC Călărași, dar și la mai multe adrese private. În total au loc 10 percheziții.

Acestea vizează fapte de corupție asociate unor achiziții publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*