Percheziții în județul Călărași la persoane bănuite de furt calificat din locuințe și societăți comerciale

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști călărășeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează vineri, 9 decembrie, 17 percheziții, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt calificat din locuințe și societăți comerciale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, din cercetări a reieșit că începând din luna septembrie și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale, în județul Călărași.

Vor fi puse în executare opt mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Poliției Municipiului Călărași, Secției 1 Poliție Rurală Modelu, Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*