Peste 160 de amenzi, date de polițiștii călărășeni în cadrul unor acțiuni în sistem integrat

Polițiștii călărășeni continuă acțiunile în sistem integrat

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii călărășeni în cursul zilei de joi, 12 august, în cadrul unor acțiuni desfășurate în sistem integrat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, joi, 12 august, în intervalul orar 07.00 – 09.00, respectiv 17.00 – 19.00, poliţiştii au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Acțiunile în care au fost angrenați 70 de polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi, au avut, în principal, scop preventiv, în cadrul acțiunilor fiind verificate modul de respectare a normelor rutiere, a celor privind transportul de marfă și de material lemnos.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 164 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 71.015 lei. Au fost reținute 9 permise de conducere, respectiv unul pentru consumul de alcool, 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 pentru alte abateri.

Astfel de acțiuni punctuale vor continua și în perioada următoare și vor viza și alte categorii de verificări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*