Restricțiile instituite pe A2, pe tronsonul Lehliu Gară – Dor Mărunt, în județul Călărași, au fost ridicate

Autostrada A2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost ridicate restricțiile instituite pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 65 – 71, Lehliu Gară – Dor Mărunt, în județul Călărași, traficul desfășurându-se în condiții normale, pe două benzi pentru fiecare direcție.

„Precizăm că se păstrează restricția aplicată între kilometrii 156 și 160 (Podul Cernavodă), instituită din cauza lucrărilor de reparații, traficul fiind deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri”, transmite Centrul Infotrafic.

Totodată, rămâne restricționată circulația pe a doua bandă, pe ambele sensuri, la kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov, pentru reparații la rosturile de dilatație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*