Polițiștii călărășeni au aplicat amenzi de peste 300.000 de lei în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a desfășurat o intensă activitate în timpul minivacanței de 1 Iunie și Rusalii, rezultând aplicarea a peste 880 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 317.000 de lei.

Pe toată perioada acestei minivacanțe, zilnic, peste 100 de polițiști au fost mobilizați pentru a preveni și combate faptele antisociale și pentru a menține ordinea și siguranța publică în întregul județ Călărași. Rezultatele muncii lor susținute au fost remarcabile, cu intervenții la 329 de evenimente sesizate prin numărul de urgență 112 și constatarea a 118 infracțiuni.

Pe lângă aceste infracțiuni, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale persoanelor care încălcau legea. Valoarea totală a acestor amenzi a depășit suma de 317.000 de lei, demonstrând hotărârea autorităților de a menține ordinea și disciplina în comunitate.

În timpul activităților desfășurate, au fost reținute un număr de 62 de permise de conducere și retrase 23 de certificate de înmatriculare, ca măsuri complementare pentru neregulile constatate. Aceste acțiuni au avut ca scop principal sancționarea conducătorilor auto care nu respectau regulile de circulație și aducerea lor la răspundere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*