Polițiștii călărășeni au depistat doi șoferi băuți

Polițiștii călărășeni au depistat doi șoferi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 3 iunie, în jurul orei 2:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au oprit pentru control, pe o stradă din comuna Vasilați, județul Călărași, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani.

În urma controlului, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital, în vederea prelevării unor mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, la data de 3 iunie, în jurul orei 12:25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital, în vederea prelevării unor mostre biologice.

Totodată, în urma verficărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*