Polițiștii călărășeni au salvat viața unui bărbat care amenința că se va sinucide

Mașină de Poliție

Polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Călărași au fost sesizați joi, 6 mai, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Mănăstirea, județul Călărași, se manifesta violent și și-a provocat leziuni superficiale cu un cuțit, amenințând că se sinucide.

Imediat, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă coordonată de conducerea inspectoratului, care a beneficiat de sprijinul unui negociator specializat.

Întrucât persoana nu a fost dispusă să coopereze, iar viața acestuia era în pericol iminent, s-a luat decizia intervenției în forță, bărbatul fiind imobilizat și tratat din punct de vedere medical.

Viața acestuia se află acum în afara oricărui pericol.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a mulțumit și cetățenilor comunei Mănăstirea, precizând că fără sesizare promptă a acestora o viață putea fi pierdută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*