Un bărbat din Jegălia, beat fiind, a dat foc unei camere din locuința sa

Un bărbat din Jegălia, beat fiind a dat foc unei camere din locuința sa și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22:43, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un vecin și-ar fi dat foc locuinței.

În urma controlului efectuat, a reieșit faptul că în jurul orei 22:30, un bărbat, de 39 de ani, pe fondul consumului de alcool și-ar fi incendiat o cameră a locuinței sale, situată în comuna Jegălia, județul Călărași.

În urma incendiului au ars obiectele vestimentare din cameră și elemente din lemn ale acoperișului, aferente camerei.

Incendiul a fost stins de lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Borcea, care au stabilit cauza probabilă ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea internării, iar în urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*