Polițiștii rutieri călărășeni acționează permanent pentru siguranța participanților la trafic

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași desfășoară permanent acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Zilnic, pentru siguranța participanților la trafic polițiștii rutieri acţionează pe raza întregului județ. În acțiunile lor, polițiștii folosesc echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TrueCAM.

Pe lângă acestea, utilizează și aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Dacă porniți la drum, țineți cont de recomandările polițiștilor aflați în teren și respectați indicațiile acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*