Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractele pentru achiziționarea a 25 de microbuze electrice

FOTO CJ Călărași

Președintele CJ, Vasile Iliuță, a participat la evenimentul organizat la Guvernul României, în prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu, a ministrului Educației, Ligia Deca, și a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, pentru semnarea contractelor de finanțare prin PNRR pentru achiziția de microbuze electrice pentru transportul elevilor.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractele pentru achiziționarea unui număr de 25 de microbuze pentru următoarele UAT-uri: Borcea (2), Plătărești (2 ), Sărulești (2), Frumușani (2), Ileana (1), Dragalina (2), Modelu (2), Chiselet(1), Radovanu (1), Spanțov(1), Tămădău Mare(1), Mânăstirea(2), Vasilați(2), Alexandru Odobescu(1), Roseți(1), Valea Argovei (1)și Curcani(1).

Fiecare UAT beneficiar a trebuit să își asume că va respecta condițiile de eligibilitate, asigurarea resursei umane – șofer – pe o perioadă de 4 ani, precum și capacitatea de conectare la rețeaua de curent electric a școlii/UAT-ului.

“Am fost prezent la Guvern, pentru a semna contractele de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru transportul elevilor din județ. 25 de microbuze care îi vor duce la școală, în condiții moderne și sigure. Vreau să reducem drastic elementele care pot influența abandonul școlar și să creștem exponențial calitatea actului educațional călărășean” a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*