Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță: ”Lucrările de anvelopare și eficiență energetică de la Spitalul Județean sunt în grafic”

Vasile Iliuță. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a verificat lucrările de anvelopare și eficiență energetică de la Spitalul Județean și a constatat că acestea sunt în grafic.

“Am înțeles și am ales să fac administrație, nu din confortul unui scaun, ci mai mult din mers pe teren, “la firul ierbii”, să pot vedea exact implementarea proiectelor.

Să văd realitatea. Nu doar dintr-o planșă.

Așa că astăzi am fost la Spitalul Județean de Urgență “Dr.Pompei Samarian”, împreună cu vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea și administratorul public al județului, Bogdan Mihai , pentru a vedea stadiul lucrărilor de anvelopare și eficiență energetică.

Sunt mulțumit că lucrările sunt în grafic și sunt de calitate.

Vom avea, cât de curând, un spital modern, cu condiții decente, aparate de ultimă generație, digitalizat și cu o echipă de medici de excepție”, a spus Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*