Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, se va întâlni cu agricultorii și transportatorii județului care protestează

Vasile Iliuță. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că se va întâlni cu agricultorii și transportatorii județului care protestează.

“Mereu am știut ce înseamnă munca, înainte de toate funcțiile pe care le-am ocupat de-a lungul timpului, ca fermier al județului Călărași.
Nu am putut să rămân indiferent la problemele oamenilor din mijlocul cărora m-am ridicat.
Deși prefectul trebuia să se întâlnească cu agricultorii și transportatorii județului care protestează în aceste zile pentru problemele și nemulțumirile pe care le au, a ales să stea în birou.
I-a lăsat pe acești oameni să stea în frig și să-și spună nemulțumirile în fața nimănui.
Nu s-a deplasat la protest.
Prin urmare, de comun acord cu ministrul agriculturii Florin Barbu , am ales să mediez și să preiau eu această responsabilitate.
De asemenea, secretarul de stat Violeta Mușat a fost desemnată să îmi fie alături în acest demers, astfel încât să putem găsi soluții viabile pentru problemele agricultorilor și transportatorilor județului Călărași.
Vă aștept luni, 15.01.2024, ora 09:30, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași pentru a găsi împreună o soluție la aceste probleme reale” – Vasile Iliu
ță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*