Primăria Călărași anunță că vor fi făcute tratamente pentru combaterea bolilor și dăunătorilor pomilor și arbuștilor ornamentali  

Primăria Municipiului Călărași. FOTO PMC
Primăria Municipiului Călărași. FOTO PMC

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că în perioada 22 – 24 martie 2023 se vor efectua tratamente în aliniament, în intervalele orare 22:00 – 06:00, pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali ai localității Călarași, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin, Lambda – cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*