Primăria Călărași: Circulația în municipiu se desfășoară în condiții de iarnă

Circulația în municipiu se desfășoară în condiții de iarnă. FOTO: Primăria Călărași

Primăria Călărași anunță că începând de sâmbătă, 28 ianuarie, ora 22.00 și până duminică dimineață, la ora 09.00, în municipiu s-a intervenit cu opt utilaje dotate cu lamă și sărăriță pentru pluguit zăpada și împrăștiat material antiderapant (27 tone).

Începând din dimineața zilei de duminică, de la ora 06.00, 28 de angajați Brai-Cata acționează cu lopeți pentru curățarea trotuarelor, a gurilor de canalizare, a stațiilor de autobuz, precum și a trecerilor de pietoni.

În municipiu, se circulă în condiții de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*