Societatea Drumuri și Poduri Călărași, progrese în ultimii ani după ce au fost cumpărate 63 de utilaje de ultimă generație

Utilaj al Societății Drumuri și Poduri Călărași. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași, cu domeniul său principal de activitate axat pe construcția, întreținerea, repararea și modernizarea drumurilor, a înregistrat un progres remarcabil în ultimii ani, datorită sprijinului hotărât al președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

De la preluarea funcției de către acesta în 2016, Societatea Drumuri și Poduri Călărași a cunoscut o dezvoltare semnificativă, achiziționând 63 de utilaje de ultimă generație, care au contribuit în mod esențial la îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ. Aceste achiziții includ 4 autobasculante cu plug de zăpadă și măturatoare, 2 autogredere, o autospecială basculantă, trei autoutilitare, 21 autovehicule de deszăpezit, 2 autovehicule măturătoare-aspiratoare, 2 buldoexcavatoare, 4 camioane, 3 camionete, un buldozer, 3 cilindri compactori, două excavatoare hidraulice, un finisor asfalt, un încărcător frontal, un autocamion, un măturător de drumuri, un distribuitor de emulsie, o semiremorcă și 7 tractoare.

“Mai mult decât atât, datorită eforturilor lui Vasile Iliuță, peste 80% din drumurile județene au fost asfaltate, îmbunătățind semnificativ condițiile de transport și accesibilitatea în zonă.

Acest angajament ferm pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Călărași a adus beneficii semnificative comunității locale.

Recunoaștem și apreciem eforturile domnului Iliuță, care au permis societății noastre să își îndeplinească mai eficient misiunea de a oferi cetățenilor infrastructura rutieră de calitate”  – Societatea Drumuri și Poduri Călărași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*