Primul centru de vaccinare din Călărași, amenajat într-un spațiu oferit, gratuit, de către ENEL

Primul centru de vaccinare din Călărași, amenajat într-un spațiu oferit, gratuit, de către ENEL. FOTO Facebook Marius Dulce

E-Distribuţie Dobrogea SA a pus la dispoziția Primăriei Călărași un spațiu, pe strada Speranței, pentru amenajarea unui centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Anunțul a fost făcut chiar de primarului orașului, Marius Dulce, pe pagina sa de socializare.

„Am semnat astăzi contractul de comodat cu E-Distribuţie Dobrogea SA în baza căruia Primăria municipiului Călăraşi va avea drept de folosinţă gratuită asupra spaţiului în suprafaţă de 145 mp, situat în str. Speranţei, nr. 4, reprezentând sediul ENEL, în scopul de a-l utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de centru de vaccinare, în cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19”, a postat Marius Dulce pe pagina sa de Facebook.

Acest centru şi-a început activitatea azi la prânz. Celălalt centru din municipiu, ce va fi amplasat în Sala de Sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală gen. 11), îşi va începe activitatea, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*