Proces electoral liniștit în județul Călărași: doar patru sesizări înregistrate până la orele prânzului

Alegeri în județul Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro
Alegeri în județul Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro

Până la această oră nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică care să afecteze desfășurarea procesului electoral, anunță IPJ Călărași.

Astfel, până la orele prânzului au fost înregistrate patru sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, iar ca urmare a verificărilor efectuate până la acest moment, două nu se confirmă, iar două sunt în curs de verificare.

„Poliţiştii verifică punctual, orice sesizare privind încălcarea legii și pentru a stabili existența aspectelor semnalate, iar acolo unde situația o va impune, vor fi luate toate măsurile prevăzute de lege”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

În continuare forțele Ministerului Afacerilor Interne desfășoară activități în sistem integrat pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*