PSD Călărași duce tradiția binelui mai departe și, cu ocazia Sărbătorile de Paști, a împărțit pachete persoanelor nevoiașe

PSD Călărași a împărțit pachete persoanelor nevoiașe. FOTO: PSD Călărași

Echipa PSD Călărași a pregătit pentru familiile nevoiașe din județ, atât pachete cu alimente de bază, dar și dulciuri pentru copii, astfel încât sărbătorile de Paști să fie cu lumină și bucurie.

„Ne ocupăm în mod deosebit de familiile cu probleme sociale, bătrâni și bolnavi, care vor primi din partea organizației PSD pachete constând în alimente pentru Sfintele Sărbători Pascale. Aceste acțiuni ale organizației PSD Călărași vor continua și în următoarea perioadă. Știm că este puțin, știm că nevoile sunt mult mai mari, iar aceste pachete nu rezolvă toate problemele, dar de fiecare dată când facem astfel de acțiuni, sperăm să aducem puțină căldură în sufletele concetățenilor noștri”, președinte PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Campania de Paște a PSD Călărași își propune să aducă zâmbete pe chipurile multor oameni, distanțele dintre aceștia să se micșoreze, iar sufletele să se apropie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*