RAJA promovează factura electronică în Călărași, simplificând viața clienților

RAJA încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este și ea o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă cu mediul.

Factura electronică este legală, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă mai eficientă a facturii tipărite. Aceasta este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi regăsită cu ușurință și în contul de client RAJA (accesibil de pe orice desktop sau prin aplicația de mobil), unde se poate face vizualizarea tuturor facturilor din ultimele 12 luni.

În consecință, în era digitalizării, de ce să ne mai încărcăm cu hârtii inutile, când putem avea tot ceea ne trebuie la un clic distanță?

Beneficiile sunt multiple: abonatul are acces la factură imediat ce a fost emisă, o poate vizualiza în orice moment, indiferent de locația sa, și de oricâte ori dorește, cantitatea de deșeuri de hârtie acumulate în timp se reduce, putând fi arhivată electronic, poate fi plătită de oriunde, chiar și online, fără un comision suplimentar, evitând întârzierea plăților, etc.

Pe scurt, factura electronică ne scapă de griji și ne simplifică viața.

Ea este transmisă gratuit abonaților RAJA, și este o opțiune sigură, simplă, la îndemâna oricui și mai ales ecologică, prin reducerea consumului de hârtie.

Clienții care dețin un cont de client, dar doresc în continuare factura și în format tipărit, trebuie să facă o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail facturaprint@rajac.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*