Reținut pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă

Un șofer în vârstă de 73 de ani a fost reținut pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă după ce a acroșat un pieton, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Călărași, incidentul a avut loc pe data de 5 iulie, în jurul orei 14.11, în municipiul Călărași, când autoturismul condus de șoferul în cauză a lovit o femeie în vârstă de 71 de ani. După impact, conducătorul auto și-a continuat deplasarea fără a acorda asistență sau a anunța autoritățile. Femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului Rutier au reușit să identifice conducătorul auto în scurt timp și au întocmit un dosar penal împotriva sa pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. În urma investigațiilor, autoritățile au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de șoferul autoturismului. Aceasta este o acțiune legală menită să faciliteze cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor accidentului și a responsabilităților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*