Șase persoane reținute în urma unui scandal petrecut în municipiul Călărași

Șase persoane reținute în urma unui scandal petrecut în municipiul Călărași

Șase persoane au fost reținute de polițiști, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violențe și amenințare, în urma unui scandal petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în municipiul Călărași.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în seara zilei de sâmbătă, 11 septembrie, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că pe strada Independenței este un scandal între mai multe persoane.

Imediat la fața locului a fost direcționat tot efectivul de ordine publică și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Călărași, fiind aplanat conflictul și identificați toți participanții.

„În fapt, în noaptea de 11/12 septembrie, în jurul orei 00.00, pe fondul unui conflict iscat spontan, șase bărbați s-ar fi înarmat cu obiecte contondente și s-ar fi deplasat către locuința unui bărbat în vârstă de 56 de ani.             Ajunși în dreptul imobilului, cele șase persoane ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței, apoi într-o dependință unde ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier și ar fi agresat fizic o femeie”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei șase bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 63 de ani, fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Aceştia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând ca în data de 14 septembrie, să fie prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*