Scandal pe o moștenire în Oltenița. Un bărbat a amenințat un vecin că îi dă foc la gard

Un scandal pe o moștenire a escaladat în Oltenița după ce un bărbat a amenințat un vecin că îi dă foc la gard.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați, de către un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Oltenița, cu privire la faptul că vecinul său i-ar fi aruncat cu benzină pe gard și l-ar fi amenințat că i-ar da foc.

“În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că în jurul orei 17:00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri privind moștenirea unui teren, vecinul său, de 46 de ani, ar fi aruncat cu benzină pe gardul care desparte cele două imobile, și l-ar fi amenințat pe acesta că i-ar da foc la gard.

Bărbatul de 47 de ani a formulat plângere penală împotriva vecinului său, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare” – IPJ Călărași.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*