FOTO Amenzi de peste 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali călărășeni

Polițiștii locali acționează în permanență pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în municipiul Călărași.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, polițiștii locali au acționat săptămâna trecută pe raza municipiului pentru sancționarea faptelor de natură contravențională, consum de semințe și de alcool în parcuri și alte locuri publice, pentru oprirea autovehiculelor în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea Interzisă”, în stațiile destinate transportului în comun, tulburarea ordinii și liniștii publice precum şi pentru colectarea neconformă a gunoiului.

Astfel, polițiștii locali au legitimat un număr de 190 persoane, au intervenit la 37 sesizări primite prin Dispeceratul instituției și 23 sesizări primite prin sistemul 112, au aplanat 10 stări conflictuale, au constatat 127 fapte antisociale și au aplicat un număr de 93 sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.525 lei, și 34 avertismente verbale.

S-a avut în vedere, în principal, acoperirea cu elemente de dispozitiv, a tuturor zonelor și itinerariilor de patrulare unde, conform statisticilor și a informațiilor primite de la celelalte structuri de ordine publică sau de la cetățenii municipiului, se tulbură, frecvent, ordinea și liniștea publică, se săvârșesc acte sau fapte antisociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*