Sens unic introdus pe mai multe străzi din municipiul Călărași

Sens unic pe mai multe străzi din municipiul Călărași

Comisia pentru Siguranța Circulației Rutiere din cadrul Primăriei municipiului Călărași a aprobat cu avizul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Călărași instituirea circulației în sens unic pe mai multe străzi din oraș.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, este vorba despre următoarele străzi:

  • Strada Primăverii, din direcția străzii București către strada Independenței;
  • Strada Aurora, din direcția străzii Independenței către strada București;
  • Bulevardul 1 Mai și strada Traian, din direcția străzii Slobozia (Hotel Călărași) către strada Sf. Nicolae.

Instituirea sensurilor unice nu va modifica reglementarea privind acordarea priorității în nicio intersecție din cele menționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*