Trafic restricționat în zona Liceului Agricol din municipiul Călărași pentru amenajarea unui sens giratoriu

Trafic restricționat în zona Liceului Agricol din municipiul Călărași pentru amenajarea unui sens giratoriu

Primăria municipiului Călărași va executa sâmbătă, 19 februarie, între orele 07.00 și 15.00, la intersecția străzii Prelungirea București cu bulevardul Nicolae Titulescu (Liceul Agricol), o serie de lucrări pentru amenajarea unui sens giratoriu.

În acest sens, traficul rutier va fi redirecționat/ restricționat, temporar, după cum urmează:

  • str. Prel. București, sensul de mers dinspre Mircea Vodă, va fi redirecționat spre str. Belșugului (la Cruci), stânga/ dreapta (transportul local de persoane se va face pe str. Cornișei până la intersecția cu B-dul Cuza Vodă. Stația de îmbarcare – debarcare va în dreptul blocului E23, vizavi de Direcția Agricolă);
  • str. Prel. București, sensul de mers dinspre zona centrală, la intersecția cu B-dul Cuza Vodă va fi redirecționat spre B-dul Republicii și str. Cornișei (transportul local de persoane se va face pe str. Cornișei până la intersecția cu str. Belșugului. Stația de îmbarcare – debarcare va fi pe B-dul Cuza Vodă, în apropiere de intersecția cu str. Grivița);
  • B-dul N. Titulescu, pe sensul dinspre B-dul Republicii va fi direcționat pe Aleea Centralei (cartier Micro 6);
  • B-dul N. Titulescu, la intersecția cu str. Cornișei va fi interzis.

Punctele de dirijare a traficului vor fi la intersecțiile:

  • Str. Prel. București cu str.Belșugului (trafic dinspre C.S.C.),
  • Prel. București cu B-dul Cuza Vodă (trafic dinspre zona centrală),
  • B-dul N. Titulescu cu str. Cornișei (trafic dinspre str. Cornișei)
  • B-dul N. Titulescu cu Aleea Centralei, cartier Micro 6 (trafic dinspre B-dul Republicii).

Reprezentanții Primăriei Călărași mai precizează că trecerea de pietoni de pe B-dul N. Titulescu, din apropierea porții Colegiului Agricol Sandu Aldea va fi mutată la 25 de metri de intersecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*