Trupul neînsuflețit al primarului Daniel Drăgulin, depus la Capela Cimitirului Central. Călărășenii îi pot aduce un ultim omagiu

Daniel Ștefan Drăgulin. FOTO Facebook D. D.
Daniel Ștefan Drăgulin. FOTO Facebook D. D.

Trupul neînsuflețit al primarului Daniel Ștefan Drăgulin va fi depus marți, 13 Octombrie, la ora 16.00, la Capela Cimitirului Central, au anunțat reprezentanții Primăriei Călărași.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt rugați să folosească măști de protectie și să respecte regulile de distanțare. Accesul se va face din strada Sloboziei, ieșirea urmând a se realiza pe strada I.H. Rădulescu. Accesul publicului la capelă (în exteriorul ei) se va putea face până miercuri, 14 Octombrie, ora 10.00.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfânta Anastasia, miercuri, 14 Octombrie, de la ora 12.00.

Slujba de înhumare va fi un eveniment privat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*