Un bărbat de 34 ani din Borcea este cercetat după ce și-a bătut mama

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, prin ordonanța procurorului de caz din data de 9 februarie 2024 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului D.M.S. (34 de ani), pentru săvârșirea infracțiunii de “violența în familie”.

La data de 07.02.2024, în jurul orei 19.30, în timp ce se aflau în locuința comună, din comuna Borcea, județul Călărași, pe fondul consumului de alcool, inculpatul D.M.S., în vârstă de 34 de ani, i-a aplicat mamei sale, în vârstă de 63 de ani, multiple lovituri cu pumnii, pe întreaga suprafață a corpului și, în special, la nivelul capului, provocându-i victimei leziuni traumatice pentru care necesită 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, conform raportului de expertiză medico-legală” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Mama bărbatului nu a dorit să depună plângere împotriva sa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*