Un bărbat de 67 de ani este anchetat după ce a sărutat o fată de 7 ani

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 67 de ani este anchetat de procurorii din Călărași pentru agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor, după ce a sărutat o fată de 7 ani.

“În ordonanța procurorului s-a reţinut că, în cauză, există probe din care rezultă următoarea stare de fapt: La data de 08.03.2024, în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau pe un drum public dintr-o comună din judeţul Călăraşi, inculpatul M.P., în vârstă de 67 ani, profitând de vulnerabilitatea persoanei vătămate, în vârstă de 7 ani, a comis un act de natură sexuală împotriva minorei, altul decât cele prevăzute la art. 218! C.pen., în sensul că a prins-o cu mâna de cap şi a sărutat-o pe buze, în scop sexual.

La data de 10.03.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași a propus luarea măsurii preventive arestului preventiv, pe o durată de 30 de zile, faţă de inculpatul M.P., dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Călăraşi” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*