Un bărbat din Călărași a fost reținut după ce a furat telefonul unei femei

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a furat telefonul unei femei, fapta având loc pe o stradă din Călărași.

La data de 21 iulie, Poliția Municipiului Călărași a fost sesizată prin plângere, de către o femeie, din municipiul Călărași, cu privire la faptul o persoană necunoscută i-a smuls telefonul din mână.

În fapt, în jurul orei 10:30, în timp ce se deplasa pe strada Prelungirea Dobrogei, din municipiul Călărași, o persoană necunoscută i-a smuls telefonul din mână.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate cu operativitate de polițiști, autorul a fost identificat, acesta fiind un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Călărași.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând  a fi prezentat Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*