Un călărășean aflat în arest la domiciliu nu a respectat măsura și a mers în București, acolo unde a fost prins

Bărbat prins după ce a evadat din arestul de la domiciliu. FOTO IPJ Călărași

Un călărășean aflat în arest la domiciliu nu a respectat această măsură și a mers la București, acolo unde a fost prins.

La data de 30 noiembrie, poliștii din cadrul Poliției Orașului Budești, fiind în exerrcitarea atribuțiilor de serviciu, s-au deplasat la domiciliul unui bărbat, deosebit de periculos, aflat în arest la domiciliu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal în formă continuată, precum și șantaj, în vederea verificării modului în care acesta își respectă obligațiile stabilite de instanța de judecată.

Cu ocazia acestei verificări, polițiștii au observat faptul că inculpatul nu se mai afla la adresa unde avea de executat măsura preventivă, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evadare, fiind dat în urmărire națională.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 1 decembrie, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul s-ar afla în municipiul București, la adresa unei foste concubine.

La data de 1 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sprijiniți de polițiști din cadrul Secției 12 Poliție București, l-au localizat și imobilizat pe bărbat, acesta fiin reținut pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*