Urmărire spectaculoasă pe o stradă din Perișoru. Un șofer nu a oprit la semnal și a lovit o turmă de oi, după care și-a abandonat mașina

O urmărire spectaculoasă a avut loc pe o stradă din Perișoru a unui șofer care nu a oprit la semnal. Acesta a lovit o turmă de oi, după care și-a abandonat mașina, fiind prins ulterior.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 14 februarie, în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, în timp ce desfășurau activități de control pe o stradă din localitatea Perișoru, județul Călărași, au observat un autoturism ce se deplasa, fără a avea luminile aprinse.

“Astfel, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-ar fi conformat, continuându-și deplasarea pe un drum de câmp.

Posibilul conducător auto ar fi un bărbat, de 55 de ani,  din localitatea Perișoru, județul Călărași, despre care ar exista informația că nu posedă permis de conducere.

Ulterior, în timpul urmăririi, bărbatul ar fi lovit o turmă de oi, de pe câmp, provocând rănirea și decesul a 25 dintre acestea, motiv pentru care ar fi abandonat apoi autoturismul și ar fi fugit într-o direcție necunoscută” – IPJ Călărași.

În vederea căutării conducătorului, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, sub cordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călărași, au condus la identificarea persoanei bănuite pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere ca fiind un bărbat, de 55 de ani, din localitatea Perișoru, județul Călărași.

La data de 21 februarie a.c., în urma probatorului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*